Meest gestelde vragen

Wij maken al onze producten zelf en kopen niets op daarom hebben wij een maak/levertijd van 4 tot 6 weken. Uw bestelling wordt binnen deze tijd verstuurd. Dit geld niet voor acrogym en clubpakken waarbij er 2 of meer worden besteld. Hier worden aparte afspraken over gemaakt.
Broekjes, Turntasjes en haarwokkels worden binnen 2 weken opgestuurd.

Meer dan 2 pakjes wordt als een bulk bestelling gezien, hiervoor moet er eerst contact opgenomen worden via: info@dlturnpakjes.nl

Verzendkosten binnen Nederland zijn €6,-

Verzending buiten Nederland moet apart aangeklikt worden dan ziet u de kosten voor het gekozen land vanzelf verschijnen.

Meer dan 2 pakjes wordt als een bulk bestelling gezien, hiervoor moet er eerst contact opgenomen worden via: info@dlturnpakjes.nl

De lengte van het turnpakje van schouder tot kruisnaad gemeten. Niet uitgerekt!
(Dus niet de persoon zelf gemeten maar een turnpakje)

 • I=Maat 98
 • J=Maat 104
 • K = 46 cm Maat 110
 • L = 48 cm Maat 116
 • M = 50 cm Maat 128
 • N = 52 cm Maat 134
 • O = 53 cm Maat 140
 • P = 54 cm Maat 146
 • Q = 56 cm Maat 152
 • R = 60 cm Maat 158
 • S = 62 cm Maat 164
 • T = 63 cm Maat 176
 • U = 64 cm Maat 34
 • W = 66 cm Maat 36
 • X = 67 cm Maat 38
 • Y = 69 cm Maat 40
 • AA = 70 cm Maat 42

Heeft u een speciale maat nodig, toch liever iets langer of iets breder? Neem contact met ons op want dit is zeker mogelijk bij DLturnpakjes.

info@dlturnpakjes.nl

In onze map ”actie” staan nieuwe turnpakjes!
Ben jij de eerste die dit pakje besteld? Dan ontvang je 10% korting*. We maken van deze tekening een echt turnpakje!

*Alleen voor de eerste die dit pakje besteld.

Ook worden er regelmatig kortingscodes aangeboden waarbij je een leuke korting krijgt op onze producten. Deze korting codes kunnen niet gebruikt worden op clubpakjes/ actie turnpakjes of accessoires

Wij hebben zakjes met alle kleuren van onze stoffen erin. Deze kunnen wij opsturen naar verenigingen die zelf de kleuren willen samenstellen. Staaltjes worden niet opgestuurd naar bestellingen kleiner dan 5 pakjes.

Verenigingen die 1 of een aantal keuzes hebben genomen, krijgen miniatuur modellen opgestuurd. Dit zijn miniaturen van de pakjes voor en achterkant zoals ze eruit komen te zien. Hier zitten dus alle applicaties, stenen en de kleurstellingen op zoals ze besteld worden alleen in kleine versie van circa 15 cm groot. Ook kunnen wij een paslijn opsturen met alle beschikbare maten. Deze pakken zijn effen van kleur. Deze paslijn kan aangevraagd worden als er meer dan 5 pakjes besteld gaan worden.

Email: info@dlturnpakjes.nl

Bankrekeningnummer: NL90RABO 0118 6185 71

Kvk nummer: 60165715

BTW nummer: NL853791600B01

Doordat de turnpakjes op maat gemaakt worden, en wij geen voorraad hebben, werken wij niet met een standaard procedure om te ruilen. Kijk goed naar onze maattabel om de juiste maat te kiezen. Komt u er toch niet uit neem dan contact met ons op, dan kunnen we u wellicht helpen de juiste maat te kiezen. Mocht het product dan toch niet passen kan deze retour gestuurd worden en maakt DL een nieuwe, mits deze niet gedragen is, en er direct contact is opgenomen. Wij hanteren dan wel weer de levertijd van 4 tot 6 weken. Retour kosten zijn voor de koper. Liever retour sturen en geld terug ontvangen kan ook alleen wordt dan het aankoopbedrag van het pakje terug gestort. (zonder de verzendkosten)

LET OP

Producten met naam kunnen niet geruild worden!

 

Is uw bestelling nog niet gemaakt en wilt u deze toch annuleren? Hierbij wordt ook het aankoopbedrag terug gestort en niet de verzend/verwerkingskosten.  Er zijn namelijk al kosten gemaakt door het gebruik van onze betaalsystemen. 

Het is zeker mogelijk om pakjes te bestellen voor een hele club. Kies een bestaand ontwerp van onze site of laat DL een uniek ontwerp maken speciaal voor jullie club. Namaak en eigen ontwerpen worden niet geaccepteerd. Er wordt uiteraard wel geluisterd naar de wensen in het ontwerp waarna DL een uniek ontwerp kan maken. Kijk voor meer informatie op de pagina clubpakken.

DL stuurt na afspraak met de contactpersoon het volgende toe:
* Kleurenstaaltjes
* Gewenste ontwerpen in miniatuur vorm
* Gehele paslijn met alle maten.
* Via de mail speciaal ontworpen schetsen.
1. Wijzig de kleuren en/of stoffen van DL turnpakjes collectie
De turnpakjes op onze site zijn per stuk en/of in grotere hoeveelheden in principe te bestellen.
Heeft u een mooi ontwerp op het oog, maar niet in de gewenste kleurstelling van uw club? DL turnpakjes rekent GEEN meerprijs voor turnpakjes die in andere kleurstellingen worden geleverd.
Voordelen van clubkleding via de DL site bij nabestellingen.
– Snelle levertijden
– Leden van uw vereniging kunnen rechtstreeks bestellen via www.dlturnpakjes.nl/of via de website van uw vereniging.
– Turnpakjes meerdere jaren na te bestellen.
– Scherpe prijzen.
– Eenvoudig te combineren met broekjes en andere accessoires.
2. Vastzetten van uw verenigingspakjes en kleurstelling.
Mocht uw club uniek willen blijven dan kan DL daarvoor zorgen. Tegen betaling wordt het model en de kleurstelling vastgezet voor de vereniging en zou particulier niet via DL turnpakjes verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het aan u waar de pakjes verkocht worden bij opzegging van de lidmaadschap!
3. Lange mouwen pakjes.
Ook lange mouwen pakjes zijn bij ons te verkrijgen. 

Op verzoek maken en ontwerpen wij ook pakjes voor acro duo’s, trio’s en dansgroepen. 

Heeft u een mooi pakje gezien maar wilt u er graag lange mouwen of 3 kwart mouwen aan. Dit is ook mogelijk bij ons, stuur een mailtje naar ons en wij helpen u graag verder. 

info@dlturnpakjes.nl

Alle pakjes in de map direct leverbaar worden binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Bestel je daarnaast nog andere artikelen die niet direct leverbaar zijn, worden deze gezamenlijk verstuurd en gaat het pakje van direct leverbaar ook mee binnen een maand levertijd.

Klantenlogin

Nieuwe "actie turnpakjes"

Ben jij de eerste die dit pakje besteld? Dan ontvang je 20% korting! We maken van deze tekening een echt turnpakje!

Alleen voor de eerste die dit pakje besteld.